Az oldal logója

Az oldal logója
( Ami túl kicsi fejlécnek, de nem is festene jól. )

vasárnap, november 24, 2013

Let your Blood Flow



 Sziasztok!
 Első publikált irományként úgy gondoltam ezt osztom meg veletek. Nincs párosítás, csak egy önmagával viaskodó Sasuke, egy jó adag depresszió és pár csepp vér. Ezúton figyelmeztetek mindenkit, akinek ma jó hangulata van, hogy kicsit lelombozó lett ez a művem( azt hiszem). 
Amúgy érdekes története van a megírásnak, ugyanis amikor két hete elkezdtem, elég rossz kedvem volt, és két oldal után feladtam (azaz késő is volt és írás helyett inkább lefeküdtem aludni ^^" ). Majd ma reggel, mikor felébredtem, arra gondoltam, hogy milyen lenne már, ha befejezném végre, és a két régebbi művem publikálását elhalasztanám későbbre, mert eddig ez illik legjobban a blog nevéhez. És olyan sebességgel csaptam hozzá még három írott oldalt, hogy magam is meglepődtem. o.O (nagyon lassan írok amúgy).
*befejezi a beszédet és elkezd végre írni*



Egy teljesen átlagos nap teljesen átlagos reggele volt semmi más. Felébredt, mint minden reggel. A vastag fekete függönyön egy napsugár sem juthatott át.

Jaj, elolvadok a művésziségedtől…

        Gondolatai a tátongó űrt pásztázták, mely lelkébe égett. Arra keresték a választ, hogy ki a hibás, de minduntalan egy embert találtak csak: magát a fiút. Azon gondolkodott, mit ronthatott el, hogy ennyit elvett tőle az élet. a családját, majd a saját gyűlölete elragadta tőle bajtársait, és végül megölte szeretett bátyját.

Ugyan. Mondd, mit jelentett neked az az áruló?

        Ébenszín szemeit fehér kötés fedte. Új szemei, bátyja szemei még gyógyulóban voltak. A szemek, amelyekbe belé égett az sok rémes emlék, melyek csak meggyőzték a fiút, hogy helyesen döntött.
A szemek, amelyek már csak a sötét, hazugságoktól mentes világot látják.

Kérlek, ártott neked valaha a sötétség?

        Ok nélkül ölte meg őt, miközben azt hitte egy bűnössel bánt el. Mit sem tudott a szörnyű parancsról, melyet bátyja kapott azon véres éjszakán. Sosem bocsátotta meg magának., és amikor csak eszébe jutott, ez csak megerősítette a fiúban szörnyű célja helyességét: el akarta pusztítani Konohát.
De mégis ostoba volt. Egy kölyök, akit az érzelmei vezérelnek, és így a birtokában lévő hatalmas erő az egész világot veszélyezteti. Ki is bánná már, ha megölnék őt?- járt a felében szüntelenül.

Az önmarcangolásnál nincs is könnyebb, ugyebár…

        Legutóbbi harca óta nem tudja, hogy él-e még a szerelme.

Hol érdekelne már téged egy lány?! Hiszen te vagy az emberi jéghegy, nincs szükséged ilyen érzelmekre.

        Nem volt kedve felkelni. Sőt, annak örült volna legjobban, ha fel sem ébredt volna. Ha máshogy nem moshatja le kezéről bátyja vérét, akkor meghal és ennyi. Senkit sem érdekelne már, hiszen a lelke mélyen már Naruto is a fiú vesztét kívánta.

Attól, hogy megöltél egy hazaárulót, nem lesz mindenki egyből az ellenséget…

        Kába volt. Nem emlékezett másra az előző estéből, csak arra, hogy a Danzo által a mellkasán ejtett seb-, amely átívelt a bal tüdején- felnyílt, és vérezni kezdett. A tüdejébe jutó vértől nem kapott levegőt, és rövid időn belül pánikroham fogta el. Persze a vérzés tovább erősödött. Tobi féltette a fiút, és mivel máshogy nem tudta rendesen ellátni, úgy döntött altatásba helyezi, hogy a vérzés lelassuljon. Habár a szer hatása már eloszlott, a fiú még mindig nem volt a teste teljes tudatosságában. Ahogy próbált visszaemlékezni az előző estére, lassan újból álomba merült.

Hé, ébresztő álomszuszék, mondani akarok neked valamit… *elalszik*

        Mikor felébredt, még mindig szomorú volt. Gondolatai tűként fúródtak nehezen verő szívébe. Utálta ezt az érzést, meg akart szabadulni tőle. Próbált hangtalanul kimászni ágyából, de az altatószer hatása még mindig nem múlt el teljesen. Ahogy a földre lépett és megpróbált felkelni, bal lába összecsuklott saját testsúlya alatt, és ő maga a földre zuhant.

He-heh… Erre nem számítottál mi?

        Lassan feltápászkodott, és a hatalmas szobában, a fal mentén bukdácsolva keresni kezdett valamit.

Ha akarod, segíthetek vaksikám! Veled ellentétben én még látok…
        Aztán megtalálta. Egy apró pengét fogott három ujja között. Be kellett látnia, hogy szerette a sérülései által okozott fájdalmat. A fizikai fajdalom, habár némileg idegesítette, elvonta a figyelmét a lelki fájdalomról, az igazi fájdalmáról. Viszont a szem műtétje után Tobi egy pecséttel elzárta a már meglévő sérülései által okozott fájdalmat, hogy a fiú nyugodtabban tudjon pihenni, és könnyebben el tudjon aludni, mert az rövidíti a lábadozási időt. De Uchiha Sasuke, mert így hívták őt, nehezen bírta már anélkül a fájdalom nélkül. Nincs rosszabb annál, mikor az ember lelke megszakad a fájdalomtól, a tatén a sebek pedig hiába véreznek, nem érzi a fájdalmat.

Ostoba vagy. A belső fájdalmad és a gyűlöleted adja az erődet, nem emlékszel?

        Belső sötétsége kezdte már idegesíteni. Sasuke falnak támasztott háttal leült a sarokba, és megkarcolta a csuklóját. Kellemes érzés fogta el, érezte, ahogy a lelkében sötétség eloszlani látszott.

Naiv vagy, Sasuke. Ezzel nem szabadulsz meg tőlem, csak átmenetileg nem fogsz hallani engem.

        Sasukét nem érdekelte.
- Hagyj már békén!- suttogta dühösen a semmibe, és mélyebben a csukójába vágott. A seb lassan vérezni kezdett, de ez nem is volt lényeges. A fiú már csak suttogni hallotta a sötétséget. Megkönnyebbülten sóhajtott.

Naiv vagy! Ne feledd, hogy hallasz még rólam…

- Remélem nem lesz az olyan hamar, mint szeretnéd! - mondta, és fejét a falnak támasztva álomba merült. A penge kiesett a kezéből, és egy apró csörrenéssel ért földet. Sasuke mélyen aludt, végre kipihenhette magát.
        Már délfelé járt az idő. Zetsu nyitott be a szobába, hogy megnézze, mit csinál a fiú ott bent ilyen sokáig. Nem látta meg, csak akkor, mikor a bal oldali sarok felé nézett. Sasuke csendesen aludt a sarokban ülve, az arcán lágy mosollyal. Ahogy jobban megnézte látta a fiú mellett lévő pengét, és a vágást.
- Hát erről van szó. - mondta komolyan Yoropiko. Zetsu másik oldala felé nézett
- Szegény, Biztos nehéz most neki. - mondta szomorkásan.
- Túl lágy a szíved. - felelt neki Yoropiko. Zetsu lehajtotta a fejét, de ezúttal nem mondott semmit.
        Együtt, hiszen egy test voltak, óvatosan felemelték Sasukét és az ágyara fektették. Mindketten éberen figyelték, mert maguk is féltek a lelkében lévő sötétségtől, amely elől már a fiú önmaga is ösztönösen menekült. Mindketten remélték, hogy bármi is lesz, a fiú nem csinál majd butaságot, bármi is várjon még rá…

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése