Az oldal logója

Az oldal logója
( Ami túl kicsi fejlécnek, de nem is festene jól. )

vasárnap, április 05, 2015

Sasuke gúnyneve

Sziasztok!

Ismét jelentkezem, és váó, emberek, mióta eltűntem,
 kicsit változtattam azon, hogy mindig csak szomorúságot
 csempészek a kisebb sztorikba is.
Ez most egy kicsit másabb, mint az eddigiek,
 rövidebb, hiszem ez egy próbálkozás volt arra,
 hogy tudnék e drabble-t írni, vagy sem.
.
.
.
HÁÁT NEM.
De tényleg nem, én nem tudok megállapodni kétszáz szó alatt,
nem elég egy cselekmény lerendezéséhez.
De legalább kísérletező jókedvemben kapott el az ihlet,
így ez a történet, ha nem is vidámabb, próbál vicces lenni. :)

De ennyi elég is a beszédből, mielőtt lelövöm a poént.
Véleményeket szívesen fogadok,
 az alapötletet egy hirtelen jött szójáték adta.

Jó olvasgatást! ^^

Sasuke gúnyneve


Aznap este a hetes csapat egy kis fogadóban szállt meg. Éppen vacsoráztak, mindenki a maga módján. Hirtelen Sakura megszólalt.
- Hé, Naruto, kicsit lassabban! - rikoltott fel idegesen. Naruto ijedten kapta fel a fejét.
- Ugyan már, Sakura-chan! Nem most látsz így először! - mondta vidáman a szőke fiú.
- Persze, - sóhajtott a lány - de én csak ma este híztam két kilót annyitól, hogy benneteket nézlek. - fejezte be kis duzzogással hangjában. Sasuke - aki eddig csendben evett mestere mellett ülve - ezt már nem hagyta annyiban.
- Panaszkodj akkor, ha valami hasznodat is vesszük a küldetésen. - vágta hozzá a kunoichihez hűvös hangján. A fiatal lány ezt hallva szomorúan hajtotta le fejét, aminek láttán Narutóban lángolni kezdett a düh társa iránt. Mégis Kakashi szólalt meg elsőként.
- Sasuke! - hasított hangja a feszült csendbe - Tiszteld a csapattársaid. Hogy akarsz így együtt dolgozni velük? - kérdezte dorgáló hangon, ami szokás szerint nem hatotta meg a sötét hajú genint. Csak hümmögött egyet, úgy, hogy egyértelművé váljon, hogy ő továbbra is csak muszájból dolgozik a másik kettővel.
                Mindeközben egy újabb adagot vett maga elé. Naruto ismét szóhoz jutott.
- Sakura-chan igenis igyekszik segíteni nekünk, csak nem látsz a szemeidtől! - védte lány csapattársukat hangosan a bajkeverő ninja. Sasuke nem tehetett róla, de a gondolat, hogy ki véd kit, kissé kárörvendő nevetésre fakasztotta. A rózsaszín hajú lány ezt hallva majdnem sírva fakadt.
    A lányt hirtelen megsajnálva, valamint tanítványa viselkedését látva a senseiüknek egy hirtelen ötlete támadt. Az uchiha fiú felé fordult.
- Aztán most már elég lesz, Sasuke. - mondta kissé hangosan figyelmeztetve tanítványát, miközben egyértelműen nézte az előtte lévő ételt.
    A terve bevált, a fiúban egy pillanatra megfagyott a vér, ahogy realizálta miről van szó. Láthatóan zavarba jött, és mikor feleszmélt, gyilkos pillantást küldött Kakashi felé. Ez után, hogy leplezze meglepettségét, vizet töltött magának, és lassan inni kezdte. Narutót kis híján nevetés fogta el csapattársa látványától, de jól tartotta magát. A lányhoz fordult.
- Látod, Sakura-chan? Senki sem tökéletes. - súgta halkan a zavart kunoichinek, aki elmosolyodott. Most jön a nagyobbik dobás, gondolta. Rókaszerű vigyorral fordult Sasuke felé.
- Mi a gond, Sáska? - mondta fejét fölényesen felemelve, - Lebuktattak? - fejezte be még szélesebben elvigyorodva. Sasuke a meglepetéstől majdnem leöntötte magát a vízzel, ez csak még kínosabbá tette számára a helyzetet. Arckifejezését látva csapattársai én mestere akaratlanul is nevetésben törtek ki.
                Így kapta Sasuke az egyetlen gúnynevét.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése